Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Άγγλος ποδοσφαιριστής θα τιμωρηθεί για ανάρτηση μέσω twitter

Ένας ποδοσφαιριστής  έχει διατεθεί στην λίστα μεταγραφών μετά από λεκτική επίθεση εναντίον οπαδών μέσω Twitter.
"Ελπίζω ότι θα πεθάνουμε όλοι", έγραψε ο Marvin Morgan, αφού αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς μετά την ήττα από την Hereford Aldershot (2-1) την περασμένη Δευτέρα.

Όσοι σταματήσουν το κάπνισμα βελτιώνουν και την ψυχική υγεία τους

Όσοι αποφασίζουν να σταματήσουν το κάπνισμα, πέρα από τα θετικά που προκύπτουν στον οργανισμό τους, βελτιώνουν και την ψυχική υγεία τους, καθώς νέα αμερικανική έρευνα έρχεται να ανατρέψει την κοινή αντίληψη ότι το τσιγάρο βοηθά στην ανακούφιση από το άγχος.

Ο ύπνος μετά την κατανάλωση αλκοόλ επιβραδύνει την αποσύνθεση του στο αίμα

Ύπνος μετά την κατανάλωση επιβραδύνει την αποσύνθεση του αλκοόλ στο αίμα και επομένως παρατείνει τη διαδικασία της ηρεμίας. Για μια τέτοια απρόσμενη ανακάλυψη στηρίζουν Ιάπωνες ειδικοί από το Εθνικό Κέντρο για τον αλκοολισμό στην Kurihama -Επαρχία Kanagawa.

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Σχέση μέσω facebook..αλήθεια ή μύθος;

Είναι γεγονός ότι το facebook είναι η σελίδα, που έκανε τον περισσότερο κόσμο να ασχοληθεί με το διαδίκτυο. Άνθρωποι άσχετοι ως προς το αντικείμενο που ονομάζεται «internet» και οι οποίοι μέχρι πριν κυριολεκτικά το «σνόμπαραν».

Η εφαρμογή του κινητού που μετράει..το σφυγμό της καρδιάς

Μέσα από την εφαρμογή Instant Heart Rate, που θα μπορεί ο καθένας να εγκαταστήσει στο κινητό του, θα μπορεί ακουμπόντας το δάκτυλο στην κάμερα της συσκευής για δέκα δεπτερόλεπτα, να βλέπει στην

Υβριδικό e-book

NOOKcolor ονομάζεται το υβριδικό e-book reader της εταιρείας Barnes & Noble, το οποίο εφοδιάζεται με μια οθόνη αφής 7 ιντσών, 16 εκατ. χρωμάτων, ανάλυσης 1.024 x 600 pixels, επεξεργαστή τον ARM Cortex A8 στα 800 MHz. Αν και απουσιάζει το 3 G, υπάρχουν όμως το Wi-Fi

Ένας παπαγάλος χορεύει ..ποντιακά

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Γνωρίζατε?


Ο Ισαάκ Νεύτων, Άγγλος επιστήμονας του 17ου αιώνα,  ήταν τόσο ευσεβής που όταν άκουγε το όνομα του Θεού, σηκωνόταν από τη καρέκλα  ενώ ακόμα, αν

Η κλιματική αλλάγη μέσα από ..βιντεοπαιχνίδι

Κορυφαίοι επιστήμονες επιστρατεύουν αληθινά μαθηματικά μοντέλα για να ευαισθητοποιήσουν οικολογικά τους νέους.

Ξεχάστε τις εξωγήινες επιθέσεις, τις μάχες με τρομοκράτες ή τις συγκρούσεις μεταξύ συμμοριών του οργανωμένου εγκλήματος.


Σε πληστηριασμό το σπίτι του Παλαμά

Ένα ετοιμόρροπο κτίριο, που θυμίζει την παλιά  Αθήνα, και το οποίο κοσμείται με διάφορα συνθήματα από σπρέυτ και τα οποία έχουν γίνει εικόνα της καθημερινότητας των μεγαλουπόλεων. Πρόκειται για το σπίτι, όπου έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο μεγάλος ποιητής Κωστής Παλαμάς και το οποίο θα τεθεί σε πλειστηριασμό από τράπεζα. στις 12 Ιανουαρίου, ξεκινώντας από την υψηλή τιμή των 1.100.000 ευρώ.

Ως ξεκίνημα

Στο συγκεκριμένο ιστολόγιο στη διεύθυνση http://inyfitsa.blogspot.com/  θα αναρτώνται, κυρίως, θέματα της απόλυτης καθημερινότητας δίνοντας φυσικά τη δυνατότητα σχολιασμού σε κάθε αναγνώστη, ακόμα και ανώνυμα  σεβόμενος όμως το χώρο και χρησιμοποιώντας κόσμιες εκφράσεις, να τοποθετείται επί του συγκεκριμένου θέματος.

Τι είναι ένα blog?

Οι παρακάτω 9 θέσεις είναι μια προσπάθεια να διαδοθεί η ιδέα του τι πραγματικά είναι ένα blog, με τελικούς αποδέκτες όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και την Πολιτεία και τα Media. Ίσως θα ήταν χρήσιμο να το αναπαράγουν (με ένα απλό copy paste) όσοι μπλογκερς συμφωνούν με τις θέσεις του.

Οικουμενική διακύρηξη Ανθρωπίνων δικαιωμάτων

ΑΡΘΡΟ 19

Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης, και από όλο τον κόσμο.

Νόμος του Κράτους

 1. Kαθένας μπoρεί να εκφράζει και να διαδίδει πρoφoρικά, γραπτά και δια τoυ τύπoυ τoυς στoχασμoύς τoυ τηρώντας τoυς νόμoυς τoυ Kράτoυς.
 2. O τύπoς είναι ελεύθερoς.
H λoγoκρισία και κάθε άλλo πρoληπτικό μέτρo απαγoρεύoνται.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ως ξεκίνημα

Ένα νέο blog με την ονομασία Νυφίτσα, μέσα από το οποίο θα καταγράφονται ειδήσεις, θέματα που μας συμβαίνουν καθημερινά, απόψεις αλλά και ιδέες.
Μέσα από το συγκεκριμένο ιστολόγιο θα μπορεί ο καθένας να εκφράζει τις απόψεις του , αλλώστε ο πρωταρχικός ρόλος ενός blog είναι η έκφραση.