Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Σχέση μέσω facebook..αλήθεια ή μύθος;

Είναι γεγονός ότι το facebook είναι η σελίδα, που έκανε τον περισσότερο κόσμο να ασχοληθεί με το διαδίκτυο. Άνθρωποι άσχετοι ως προς το αντικείμενο που ονομάζεται «internet» και οι οποίοι μέχρι πριν κυριολεκτικά το «σνόμπαραν».



Τι είναι αυτό όμως που ώθησε τόσο κόσμο να εγγραφεί και να γίνει μέλος της συγκεκριμένης σελίδας; Η απάντηση είναι απλή, το ότι καλλιεργήθηκε η άποψη ή ιδέα ότι μέσα από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα θα μπορέσει ο καθένας να βρει.. μια σχέση.


Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι μπήκαν στο facebook, μόνο και μόνο για να βρούν κάποια κοπέλα ή αγόρι αντίστοιχα, και αφόρα κυρίως το 90% αν και η στατιστικές δεν το υποστηρίζουν και η αιτία είναι ότι πολλοί έχουμε τη τάση εκτός από τους άλλους να κοροϊδεύουμε και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Τίθεται λοιπών το ερώτημα, υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί ή πιο απλά κάποιος ή κάποια να βρει κάποιον ερωτικό σύντροφο μέσα από το facebook; Η απάντηση είναι και «ναι» και «όχι».


Τι σημαίνει αυτό, ότι εκείνος ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί σχέσεις, που αφορούν το άλλο φύλο, και στην προσωπική του ζωή δηλ. έχει το ταλέντο, ικανότητα όπως το πει ο καθένας, θα μπορέσει άνετα και μέσω διαδικτύου και μάλιστα της συγκεκριμένης σελίδας να δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο.

Το ίδιο ισχύει και για ανθρώπους που ποτέ στην ζωή τους δεν κατάφεραν να έχουν μια καλή επικοινωνία με το άλλο φύλο, με άλλα λόγια αν «δεν το έχεις» δεν θα τα καταφέρεις και εκεί. Απλά πράγματα.

Άλλωστε ένας μη επιδέξιος, το μόνο που μπορεί να καταφέρει  μέσω facebook, είναι απλά να κερδίσει από κάποια μόνο το msn και τίποτα άλλο, όλες οι άλλες απόψεις που υπάρχουν για το θέμα εύρεσης συντρόφου μέσω facebook, μπορεί πολλές φορές να είναι αλήθεια αλλά και ..μύθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: